Machines

   

Welke machines heeft Hendriks Grondverzet te Apeldoorn.

 

Trekker met machinetransporter

Hendriks grondverzet is in het bezit van een trekker met machinetransporter met een laadvermogen van 4 ton. Hiermee worden de kleinere machines mee vervoerd naar de werkplek.

 

 

shovel Hendriks Grondverzet   

 

Minishovel

Hendriks Grondverzet is in het bezit van een 1,5 tons minishovel. Deze shovel is een speciale uitvoering, Het gewicht van de machine is laag ten opzichte van het te heffen gewicht. De machine is zeer compact, maar kan veel gewicht tillen. Ideaal voor de kleinere ruimtes.

 

De machine is voorzien van de volgende aanbouwdelen:

  • Puinbak met inlegvel
  • Palletvorken
  • Stenenklem

Andere aanbouwdelen zijn in overleg te monteren.

 

Tractor met kipper Hendriks Grondverzet     

Trekker met kipper

Tevens beschikt Hendriks Grondverzet over een trekker met kipper. Het laadvermogen van de kipper is 8 ton. Dit is voldoende om 6 kuub zand te vervoeren. Omdat het een kleinere kipper is, is deze ideaal voor op kleinere werkplekken.

(Sneeuw)-Schuif Hendriks Grondverzet

(Sneeuw)-Schuif

Deze schuif is ideaal voor het schoonmaken van de weg of bedrijventerrein als deze onder een laag modder of sneeuw bedekt is. Het maakt niet uit hoeveel sneeuw of modder er ligt, met deze rubberen schuif kunnen wij u terrein schoonmaken.

 

Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend een offerte opvragen, vul dan het contactformulier in. Hendriks Grondverzet neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.